Adva Tas >>

 

 

 

 

 

 

 

La Traviata aan tafel

Meeslepend, intiem en toegankelijk: OperArmida brengt La Traviata, ’s werelds beroemdste opera, sprankelend bij u aan tafel.

Het publiek wordt onderdeel van de theatrale voorstelling waarin de wonderschone courtisane Violetta en haar innemende bewonderaar Alfredo alles uit de kast halen u te overtuigen van hun oprechte liefde voor elkaar, dwars gezeten door vader Germont die een betere vrouw voor zijn zoon wenst.

La Traviata aan tafel verbindt mensen op een feestelijke, ontspannen en sfeervolle wijze. Elk (bedrijfs)feest, jubileum of andere speciale aangelegenheid wordt nog intenser beleefd door het herkenbare dilemma van liefde en opoffering.

Geniet van opera in zijn meest pure vorm: voel, proef en beleef deze unieke La Traviata die zelfs de meest doorgewinterde liefhebber verrast!

Vraag ons vrijblijvend om meer informatie voor een stijlvolle
operashow op maat.  

Lees hier de reacties van onze gasten.

La Traviata, of De dame met de camelia´s

Zij was bij alle Premières aanwezig en bracht iedere avond in het theater of bij een feest door. Elke keer, wanneer een nieuw stuk het voetlicht vond, kon men er zeker van zijn, haar daar te treffen, en weliswaar met drie dingen, die zij nooit verloor en altijd op de balustrade van haar gehuurde Parterreloge lagen; Haar Lorgnon, een Bonbonnière en een bos Camelia’s.
Gedurende 25 dagen van de maand waren de Camelia’s wit, gedurende 5 dagen rood. Niemand heeft ooit de reden voor deze kleurwissel kunnen ontdekken, en ik bericht daarvan, zonder dat ik hier zelf een verklaring voor kan geven.
Nooit zag men haar met andere bloemen dan de Camelia, en bij haar bloemiste, Madame Barjon, noemde men haar daar uiteindelijk alleen nog maar de dame met de Camelia, een naam, die bij haar bleef.

Vrij vertaald uit La Dame aux Camélias van Alexandre Dumas, fils

 

 

 

De tragische liefdesgeschiedenis van een Parijse courtisane

Uit de opera La Traviata  van Verdi herkent iedereen wel een melodie of een aria. Het is dan ook een van de bekendste werken uit de rijke Italiaanse operageschiedenis. Het verhaal (libretto) is gebaseerd op de ontroerende roman la Dame aux Camélias  van Alexander Dumas fils, over het leven en de dood van een Parijse courtisane die de ware liefde vindt en weer verliest omdat de negentiende eeuwse moraal dat niet toestond.
Tijdens La Traviata aan tafel bent u te gast bij Violetta Valery die fladdert van feest naar feest. Totdat ze haar grote liefde Alfredo ontmoet.

Bekijk een impressie door op het plaatje hier onder te klikken: La traviata

 

La Traviata

  OperaArmida l Operashow op maat l Il Trovatore l La Traviata aan tafel l Over ons l Contact